Shiatsu

Shiatsu (shi = finger,  atsu = tryck) är en gammal japansk behandlingsmetod som baserar sig på tanken om energikanaler samt akupunktur och grundar sig på den kinesiska medicinen. Man tolkar att sjukdom och värk beror på att kroppens energiflöde är förhindrat. Därmed får kroppen stockningar och spänningar, vilka kan fås bort genom att trycka på akupunkturpunkterna. Det här är en behandlingsform som arbetar med människan som helhet och hennes självläkande förmåga. Den inriktar sig framförallt på att behandla orsak istället för symptom.

Behandlingen utförs traditionellt på en speciell madrass på golvet. Du kan ligga på rygg, sida eller mage. Jag stöttar upp kroppen med kuddar och filtar om det behövs. När du ska få behandling bör du bära löst sittande kläder du trivs i, främst naturmaterial (t.ex. bomull). Ta av smycken och andra accessoarer och ät inget stort mål mat precis innan.

Mitt erbjudande

Wellness-Shiatsu

Här får du njuta av klassisk Shiatsu. En helkroppsbehandling där jag jobbar med alla meridianer från topp till tå. Genom trycket kommer du att bli jordad och avslappnad. Jag avslutar behandlingen med passiv stretching.

Denna behandling passar dig som har spänningar i kroppen, är stressad eller bara vill slappna av.

60 min.  /  600,- kr*

Shiatsu & Energetik

Här kombinerar jag energiarbete med Shiatsu. Först kommer jag att titta på din energi – ibland med hjälp av min pendel – och utföra korrigeringsimpulser. När jag ger Shiatsu utgår jag helt utifrån min intuition och behandlar bara de kroppsdelar som har behov.

Denna behandling passar dig som har besvär med din kropp och som komplement till andra terapiformer.

60 min.  /  600,- kr.*

OBS! Jag är inte läkare eller terapeut och kommer därför inte att ta ansvar för din hälsa – det är bara DU som kan göra det! Om du har fysiska eller psykiska besvär råder jag dig att uppsöka läkare eller psykolog.