Erbjudanden

Energetik – bara en fråga …

Jag arbetar (20-30 min.) med en fråga från dig som jag besvarar utförligt på via e-post. Jag kommer att beskriva vad jag såg och hur jag jobbade med energierna.

200,- kr*

Energetik – omfattande session

Har du flera frågor eller ett mer komplext ämne som du behöver hjälp med?

  • Via e-post, inklusive efterföljande svar på eventuella oklarheter som kan uppstår
  • Via personligt möte (ca. 75 min.) i Alingsås
670,- kr*

Wellnes-Shiatsu

Här får du njuta av klassisk Shiatsu. En helkroppsbehandling där jag jobbar med alla meridianer från topp till tå. Genom trycket kommer du att bli jordad och avslappnad. Jag avslutar behandlingen med passiv stretching.

Denna behandling passar dig som har spänningar i kroppen, är stressad eller bara vill slappna av.

60 min.  /  600,- kr*

Shiatsu & Energetik

Här kombinerar jag energiarbete med Shiatsu. Först kommer jag att titta på din energi – ibland med hjälp av min pendel – och utföra korrigeringsimpulser. När jag ger Shiatsu utgår jag helt utifrån min intuition och behandlar bara de kroppsdelar som har behov.

Denna behandling passar dig som har besvär med din kropp och som komplement till andra terapiformer.

60 min.  /  600,- kr.*

Dansundervisning & Koreografi

Vill du tillsammans men dina kompisar eller arbetskollegor lära dig en koreografi till en skolavslutning, bröllop eller fest? Behöver din teater- eller idrottsförening konstnärlig hjälp? Jag kan skapa en koreografi till er eller hjälpa till som coach med iscensättning av ett koncept som ni gör själva.

Hör gärna av er med idéer!

* momsbefriad.

Kundernas upplevelser

”Tusen tack för denna termin! Jag har lärt mig så mycket och utvecklat både smidighet och balans. Du har varit en jättebra lärare, glad, positiv och stöttande!” (Dans) – S.

”Tack för att du gjorde fredagskvällarna lite roligare! Du ledde oss bra, stort tålamod och kunskap och glädje.” (Dans) – M.

”Jag vill särskilt tacka dig för upplösningen av traumat och för hur det känns att träffa, vara i din närhet.” (Energetik + Shiatsu) – N.

”Jag vill av hela mitt hjärta tacka dig … tusen tack för din glädje till dansen och din fina pedagogik” – S.

”Kraftfullt och mjukt samtidigt” (Shiatsu) – V.

”Den konstanta oron är fortfarande borta till och med en viss spänning i ryggen är också borta. Jag är så glad och nöjd. Dags för fortsättning!” (Energetik) – K.

”Tack så mycket Katharina! Det har varit kul att ha dig som danslärare.” – A.